DEVEE-HyaluronEyeLiftingFluidConcentrate_15ml_300x400.png

Devee HYALURON FLUID EYE LIFTING

Koncentrált szemápoló termék intenzív hidratáló hatással


Speciális szemápoló termék koncentrált hatóanyagokkal, amely a finom, érzékeny és olykor erősen igénybe vettszemkörnyék igényeihez lett kialakítva. Finoman szétfolyik a bőrön, és különösen gyorsan beszívódik. Thai gyömbér egészíti ki a fő hatóanyag, a hialuronsav értékes nedvességét: Egy olyan kivonatot szállít, amely optimalizálja a bőrsejtek nedvességgel való ellátását (hidratálását), és még jobban serkenti a bőrazonos hialuronsav termelődését.

A mikrokapszulába töltött természetes hatóanyagok kipárnázzák az apró vonalakat és ráncokat. Így belülről kifelé keletkezik egy volumen, 3D-s azonnali ráncfeltöltő hatással. A szem körüli árnyékok enyhülnek, és a duzzanatokra való hajlam is csökken, a drainage (vízelvezetési) hatásnak köszönhetoen. Ezek az anti-aging (öregedésgátló) hatóanyagok a bor
természetes öregedése ellen hatnak. Kiegyenlítik a bőrfelületet, és segítenek minimálisra csökkenteni a duzzanatokat, szemráncokat, szarkalábakat, kivörösödéseket és a stressz okozta bőrirritációkat. Az Eye Lifting Concentrate finom, friss virágillattal kényezteti a bőrt.

15ML
7 050 HUF
Kosárba Vissza