SzámítógépesVezérlés_1-4gépVezérlése_300x400.png

SZÁMÍTÓGÉPES SZOLÁRIUM VEZÉRLÉS (4 GÉP)

1-4 gépes


A számítógépes rendszer segítségével több gép vezérlése oldható meg gazdaságosan és kényelmesen. A rendszer teljeskörű kezelő, pénztár és bérletnyílvántartást tesz lehetővé.

A szolárium vezérlés rendszer elsosőrban szoláriumokat és szaunákat üzemeltető cégek számára jelent költséghatékony és minden részletre kiterjedő megoldást. A rendszer kialakítása olyan védelmi mechanizmust tartalmaz, amelynek segítségével a számítógép esetleges hibája esetén a már elindított programok problémamentesen tovább futnak. Amennyiben a kommunikáció idő közben helyreáll, a szoftver felveszi az aktuális állapotot, és a munka folytatható tovább.

A szolárium vezérlés (gép indítás/leállítás) mellett lehetővé válik a forgalmi adatok tárolása, megjelenítése, raktárcikkek és szolgáltatások értékesítése, a pénztárban levő aktuális összeg naprakész követése. A szervíz funkció segítségével a tulajdonos lehetővé teszi a szerelő számára, hogy akár távolléte esetén is karbantartási munkát végezzen egy vagy több gépen. Természetesen lehetőség nyílik a cső üzemóra nullázására is, szerviz befejezésekor.

A szolárium vezérlő rendszer árkezelése annak szellemében került kialakításra, hogy a tulajdonos a lehető leghatékonyabban, és legsokoldalúbban tudja a rendszer által vezérelt gépek árát beállítani. Ennek érdekében úgynevezett ár konfigurációk vihetok fel a rendszerbe, amik bármelyik géphez hozzárendelhetok.

A rendszerben lehetőség van regisztrálni az ügyfeleket, anélkül, hogy bérletet kellene értékesíteni számukra. A regisztrált vásárlók adatait a rendszer tárolja, így ha egy regisztrált felhasználó használja valamelyik gépet, vagy bérletet vásárol, nincs szükség az adatainak ismételt rögzítésére. A bérlettel rendelkező ügyfelek számára nemcsak a szolárium használat, de a szolgáltatás, vagy raktár típusú áru árának kiegyenlítése bérlettel is lehetséges. Annak érdekében, hogy minden szolárium stúdióban lehetoség legyen a már bevezetett bérletek használatára, valamint tetszőleges konfiguráció kialakítására, a rendszerben többféle bérlet kedvezmény típus közül választhat a felhasználó.

A raktár rendszer lehetőséget nyújt a stúdiókban eloforduló termékek egyszerű kezelésére. Az árucikk eladás, bevételezés és karbantartás könnyedén követhetové válik, nem csupán az áruforgalom, de a pénzügyi forgalom terén is. A rendszer emlékeztet a fogyatkozó vagy már kifogyott termékekre, ezzel könnyítve a hiány pótlását.

E mellett gondoltunk azokra a szalonokra is, ahol a szolárium használat mellett a szolgáltatások is foszerepet kapnak. A rendszer segítségével a szolgáltatások is egyszerűen követhetők, karbantarthatók.

Az előjegyzési naptár segítségével a bejelentkezések követése is egyszerűvé válik, hiszen több naptárnézet közül is választhatunk, így elosegítve az ügyfél számára megfelelo idopont kiválasztását.

Minden pénztári muvelet regisztrálásra kerül a rendszerben, melynek segítségével mindenkor aktuális információ kapható a pénztárban lévo összegrol.

Minden kimutatás kérhető html illetve excel formátumban, melyek segítségével nyomtathatók is. Lehetőség van pénztári kedvezmények megadására, melynek segítségével minden bevétel
esetén kedvezmény adható, (mint például gép indítás bérlet eladás, stb) például diákok
számára.

A rendszer legújabb verziója már képes e-mail küldésre születésnap alkalmából a regisztrált, vagy bérlettel rendelkezo vásárlóknak, illetve képes e-mailt küldeni egy beállított e-mail címre a napi forgalmi adatokkal záráskor vagy kezelováltáskor.

464 693 Ft
Vissza