Információ Ajánlatkérés

Szolárium gépek

Hogyan válassz szolárium gépet?

Cégünk rendelkezik az ország legnagyobb és legigényesebb új és használt szolárium parkjával!
Minden eladott szoláriumunkra tényleges garanciát vállalunk.
Nálunk, a régió legnagyobb és legigényesebb, 1200 m2-es bemutatótermében megtekintheted a szépségipar legértékesebb berendezéseit, a szoláriumokhoz illő környezetben az Üllői úton, ahova tömegközlekedéssel is eljuthatsz, de autóval is kényelmesen parkolhatsz, mivel nem ipari parkban, raktárakban dolgozunk.

Fekvő vs Álló szolárium - Melyiket válasszam?

Fekvő szolárium:

Tipp: Ha fekvő szoláriumot szeretnél a szalonodban, akkor mindenképpen használt szoláriumot válassz, mert ennek sokkal jobb az ár-érték aránya!
Európai színvonalú gépparkunkban kiválaszthatod a számodra megfelelő használt szolárium gépet, és mi teljes felújítással, új szolárium csövekkel felszerelve adjuk neked a világmárkákat! Fekvő szoláriumban kényelmes relaxálás közben barnulhatsz!

Márkától függetlenül ajánlunk általunk felújított álló és fekvő szolárium gépeket GARANCIÁVAL!

Álló szolárium:

Tipp: Álló szolárium esetén mindenképpen az újat javasoljuk, mert árban pont annyiba kerül, mint egy használt fekvő szolárium!
Választható színekkel és dekorációkkal üzleted ékévé teheted álló szoláriumod! Nem kell meghatározott dizájnhoz ragaszkodnod, mintha szalonodba tervezték volna készülékedet!
Erőjátékos! Teljesítményével, ergonómiai kialakításával és barnítási hatásfokban a fekvő és álló szoláriumok között abszolút az élen! Próbáld ki, az eredmény nem marad el!
Kis helyigény, több erő. Nem is gondolnád, milyen kis helyen elfér. Kérd segítségünket, saját gyártás révén egyedi igényedre szabjuk álló szoláriumodat!

A mi ajánlatunk: A Solar Cabin álló szolárium

Van még kérdésed?