Információ Ajánlatkérés

Szalon nyitás

Hogyan nyissunk szolárium stúdiót? Minden kezdet nehéz, de mi segítünk! Tippek és tanácsok!

Mikor egy vállalkozás beindításáról van szó, temérdek kérdés merül fel bennünk. Különösen, ha egy olyan területen szeretnénk elindulni, amiről kevés információnk van. A szoláriumozás egy közkedvelt szokás, sokan járnak szoláriumba! 

Érdemes tehát belevágni, de mindenképpen meg kell fogadni a tanácsokat! Hogyan kell tehát elindulni? Első és legfontosabb!

Kérdezz! Például ilyeneket: Hol nyissak szolárium stúdiót? Mivel kell felszereljem? Mi kell hozzá? Milyen gépet válasszak? Milyen szolárium csövet érdemes használni stb.?

Oké, oké, de a legfontosabb kérdés, HOGY

Miért jó befektetés?

Nézd meg Gasparec Zoltán műszaki igazgató videóját! Pontról-pontra végig veszi, hogy milyen lépések szükségesek egy szolárium stúdió nyitásakor!

 

 

A 3 legfontosabb lépés szolárium stúdió nyitás előtt

1. Lépés: A helyiség paraméterei, ill. elektromos kiépítettség és a szellőztetés, légelvezetés megoldási lehetőségei határozzák meg mind geometriai méretben, mind teljesítményben az üzemeltethető szoláriumo(ka)t.
(Lásd.: szoláriumok telepítési feltételei.)

Kollégáink kérésre leveszik a helyfelmérés nehézségeit válladról, házhoz megyünk!

2. Lépés: Meg kell vizsgálni az üzemeltetési hely várható vendégkörének igényeit, a konkurencia szoláriumainak számát és gépeik teljesítményét.

Cégünk rendelkezik az ország legnagyobb és legigényesebb új és használt szolárium parkjával!
Minden eladott szoláriumunkra tényleges garanciát vállalunk.

Nálunk, a régió legnagyobb és legigényesebb, 1200 m2-es bemutatótermében megtekintheted a szépségipar legértékesebb berendezéseit, a szoláriumokhoz illő környezetben az Üllői úton, ahova tömegközlekedéssel is eljuthatsz, de autóval is kényelmesen parkolhatsz, mivel nem ipari parkban, raktárakban dolgozunk.

3. Lépés: A megfelelő szolárium gép és a hozzá tartozó szolárium csövek kiválasztása.

 

Fekvő vs Álló szolárium- Melyiket válasszam?

Fekvő szolárium: Tipp: Ha fekvő szoláriumot szeretnél a szalonodban, akkor mindenképpen használt szoláriumot válassz, mert ennek sokkal jobb az ár-érték aránya!

Európai színvonalú gépparkunkban kiválaszthatod a számodra megfelelő használt szolárium gépet, és mi teljes felújítással, új szolárium csövekkel felszerelve adjuk neked!

Álló szoláriumTipp: Álló szolárium esetén mindenképpen az újat javasoljuk, mert árban pont annyiba kerül, mint egy használt fekvő szolárium!

Egyediségünk, hogy saját gyártású Solar Cabin iTan álló szoláriumokat kínálunk aqua, aroma, vagy vibro talp kiegészítőkkel!

 

A szolárium gépek és a szolárium csövek: Mit hova?

Kisebb teljesítményű (20-30 csőszámig) új, vagy jobb minőségű használt szoláriumokat:

 Közepes méretű (30-42 csöves) gépeket:

 Nagy teljesítményű (40-60 csőszámig) fekvő, ill. álló gépeket:

Tipp: Korunk szoláriumozási kultúrája igényli a minél nagyobb választékot, mind a szoláriumok szolgáltatásában, teljesítményében, mind számában. Korunk embere nem szeret várni, tehát lehetőség szerint minél több gépre érdemes tervezni, ill. álló és fekvő szoláriumok is szükségesek az igények kielégítésére.

 

Szolárium visszavásárlási, beszámítási lehetőségek is megoldottak cégünknél.

Használt szoláriumot minden esetben be tudunk számítani új, vagy használt, felújított berendezés vásárlása esetén.
Ez rendkívűl lényeges és nem mindenhol biztosított szolgáltatás, mivel a szolárium gépek a piaci fejlődésnek köszönhetően előbb-utóbb elavulttá válhatnak, így azok cseréjével lehet a professzionális szolgáltatási színvonalat megőrizni.

Még a jó minőségű gondosan felújított Soltron, Ergoline, Alisun, UWE gépek választása esetén is 2-4 éven belül esedékessé válhat a gépcsere.

A többi nem élvonalbeli gyártó szoláriumainak értéktartása nem biztosított, így használt állapotban új értékük töredékét érik csupán, így beszámítási értékük is minimális.

Ezért lényeges tájékozódni a szolárium piacon, hogy a kiválasztott géptípus használati árcsökkenése milyen nagy.

 

Milyen szolárium csövet érdemes választani?

Ha már megvan a megfelelő szolárium gép, akkor már csak a szolárium csövet kell kiválasztani! Minél sokszínűbb a kínálatod, annál több szolizót tudsz elérni!

Nálunk nincs egyfajta cső! Minden csövünk más hatásfokkal bír! A különböző bőrtípusokra, különböző szolárium csövet ajánlunk. 

Szolárium csöveink már bizonyítottak az évek során, abszolút prémium kategóriások!

Márkáink: Coffee Love, Coffee Love Lux, Coffee Love Collatan, Sexy Cacao, Superbronz, iBronzer

 

Magyarországon egyedülálló módon kínálunk olyan szolárium csöveket, melyek a barnításon felül egyéb jótékony hatással is bírnak!

 

Úgy érzed, hogy maradt még benned kérdés, vagy kételyeid vannak?