Blog

Van olyan szolárium cső, ami más, mint a többi

2019-04-24

Egy szolárium cső, ami nem hiányozhat a stúdiódból, hiszen olyan tulajdonságokkal bír, ami összehasonlíthatatlan egy hagyományos napozó lámpával.

Ez egy egyedi fejlesztésű, különleges lámpa, ami a kibocsájtott piros fényének köszönhetően elősegíti a kollagén termelést a bőrben, aminek biopozitív hatásai vannak, mint például a bőr feltöltődése, hidratálása, közérzetünk javulása. A fent felsoroltak mellett barnító hatása is van, de ez kisebb fokú, mint egy szolárium lámpának, ezért vegyítve ajánljuk, felváltva kell betenni barnító csővel.

Igen, igen látom, hogy némelyikőtök már bólogat, hogy ismeri.
Ez bizony a Coffee Love CollaTan!

Ez a szolárium cső már 5 éve bizonyítottan jól működik és most megérkezett hozzá egy olyan szolárium krém, amivel még inkább felturbózhatjuk ezt az élményt.
Ez a krém speciálisan lett kifejlesztve az olyan szolárium gépekhez/csövekhez, amiben kombinálva van a barnulásért felelős UV fény és a bőrápolásért felelős piros fényhatás. Az innovatív összetevők természetesen stimulálják a kollagén és a melanin termelést, feszes és kellemes barna bőrszínt biztosítanak.

Ez pedig a Hybrid Cosmetic szoláriumozás előtti és utáni termékei!Kombináld ezeket a termékeket és a szolizóid imádni fogják!
Légy más, mint a többiek! Adj mindig valami újat :)
Ne feledd a rendelésedet már online is leadhatod!


Valós emberek, valós vélemények