Blog

Vadiúj külsővel rukkolt elő a Sexy Cacao

2019-02-12

A Sexy Cacao szolárium csöveket a vendégek csak úgy szokták emlegetni, hogy a Profi! Ami valljuk be nem csoda, hiszen irigylésre méltó barna színt ad viszonylag rövid idő alatt!

A Sexy Cacao EU szolárium csövek használatával 100 %-os kakaóbarna bőrszín érhető el, ezért is kiemelkedő az EU 0.3-as csövek között. Abszolút prémium kategóriás szolárium cső, mely hosszú élettartammal párosul. Az EU-s csövek továbbfejlesztésének köszönhetően más barnítási hatást-, ez által extra barnaságot lehet vele elérni.
Az eltolt UVA csúcsnak köszönhetően erőteljesebb, sötétebb „feketésebb” barna szín érhető el, valamint ha már nem tud a vendég mélyebb, plusz barna színt elérni más mélybarnító lámpával, úgy a Sexy Cacao EU-val ezt megkapja.

A Sexy Cacao SR csövekkel igazán szexi barna színt lehet elérni és a fejlesztésnek köszönhetően még több UVA-t tartalmaz a maximális mélybarnító hatásért! Az egyik legintenzívebb gyorsbarnító cső, így a 3-as 4-es bőrtípusú vendégeknek ajánlott!

Érdemes ezeket a szolárium csöveket tisztán vagy akár keverve is használni, így a vendégeid elégedettebbek és barnábbak lesznek. A Sexy Cacao szolárium csövek hibátlanul működnek hosszú-hosszú évek óta, így a belső tulajdonságain semmit sem változtattunk, de a külsején annál inkább.

A plakátok fekvő és álló változatban is elérhetőek:

Újítsd meg a stúdiód szolárium cső palettáját egy kis kakaóval!
Kérj ajánlatot a Sexy Cacao szolárium csövekre az értékesítő kollégáktól ezen a számon:
+36 30 931 53 62, vagy add le az ajánlatkérésedet online , de az is egy remek opció, ha eljössz hozzánk személyesen az irodába és saját kezűleg veszed szemügyre mind a csöveket, mind a plakátokat.


Valós emberek, valós vélemények