Blog

Ugye senki nem szeretné falfehéren kezdeni a strandszezont?

2018-03-01

Lassan megérkezik a tavasz, amikor már mindenki ezerrel készül a strandszezonra.

Ez egyrészt meglátszik azon, hogy akin fölösleg van, lelkesen diétázik és sportol, másrészt, aki elhanyagolta télen a szoláriumozást, esetleg elkezdi újra felkeresni a szalonokat. Neked, mint tulajdonosnak/üzemeltetőnek, éppen ezt kell megragadnod arra, hogy becsábítsd az embereket a stúdiódba!

Aki tavasszal nem tesz azért, hogy egy kis alapszínt felszedjen, annak az első strandlátogatások során bizony olyan hófehér lesz a bőre, hogy világítani fog a medencében. A fehér bőr pedig nem szép, és az új típusú, extra hatékony, ugyanakkor biztonságos csöveknek köszönhetően már néhány alkalom után simán barnulhat annyit bárki, hogy rossz érzés nélkül mehessen ki először a strandra!

Ez az, amit felhasználhatsz arra, hogy még jobban megnöveld a forgalmadat: ne csak lefogyni akarjatok a strandszezonra, a szép, barna bőrszínre is figyeljetek! Persze az elkötelezett szolizók ezt tudják, és mennek maguktól, de aki amúgy nem jár rendszeresen, azt meggyőzheted ezzel.

A fehér bőr könnyebben leég

Azt is hangsúlyozhatod, hogy a fehér bőr könnyebben és gyorsabban leég a napon, ezért célszerű inkább biztonságos keretek közt szerezni egy alapszínt. Ha nem vigyáz az ember, akkor az első néhány alkalommal, amikor kimerészkedik a tavasz végén, illetve nyár elején a strandra, nagyon gyorsan rákvörösre éghet. Ennek sokkal kisebb a kockázata akkor, ha van egy barna alapszíne a bőrnek, ez ugyanis nehezebben ég le.

Meg kell említeni azt is, hogy a napsugárzás rendkívül káros, és ellenőrizhetetlen, hogy milyen mértékű UV-sugárzás éri a bőrt, amikor napfényben igyekszünk barnább színre szert tenni. Aki nem szeretné, hogy a bőrét károsodás érje, annak célszerűbb inkább a szoláriumban, biztos körülmények között barnulni – így legalább a szín is egyenletes marad, míg a napon nem biztos.


Valós emberek, valós vélemények