Blog

Te tudod, hogy mi alapján válassz szolárium kozmetikumot?

2018-11-08

Rengeteg féle-fajta krémet lehet ma már kapni, mind más és más összetevővel.

A széles kozmetikai skálán bizony nehéz kiigazodni, de mi azért vagyunk, hogy segítsünk Neked!

A legfontosabb kérdés, amire mindenkinek tudnia kell a választ, ha szolárium stúdiót üzemeltet:

Miért kell szolárium kozmetikumot használni a szoláriumozáshoz?

Ezt a kérdést szokta feltenni a legtöbb vendég, és kíváncsian néz rád, mikor próbálod neki elmagyarázni, hogy ez kb. olyan fontos, mint a fogmosás.

Azért fontos, mert így:

Gyorsabb barnulás érhető el.

A barnulás sokkal intenzívebb.

Tartós barna szín érhető el vele.

A speciális szolárium krémekkel a szoláriumozás hatékonyságát akár 30-40 %-kal javíthatjuk (a bőr típusától és állapotától függően).

A legjobb eredmény érdekében legalább 15 ml krém felvitele ajánlott. A szolárium krémek válogatott összetevői optimalizálják a bőr minőségét: már a barnulást megelőzően hidratáló, bőrpuhító anyagokkal táplálják a bőrt, mivel csak a jól hidratált bőr tudja elnyelni az UV-fényt, vagyis jól barnulni csak a puha, ápolt bőr képes.

Védenek a kiszáradás és a bőr öregedés ellen: vitaminokkal, anti-oxidánsokkal, különleges növényi összetevőkkel segítik fenntartani a bőr rugalmasságát és egészségét. Speciális hatóanyagokat szintén találhatunk a szolárium kozmetikumokban, mint pl. feszesítő, tonizáló, energetizáló anyagokat.

A különleges igények kielégítésére megjelentek a különböző mértékben bronzosítóval dúsított termékek is, ezek segítségével még inkább elmélyíthető a kávébarna, gyönyörű szín.

Tehát, ha bárki kételkedne, hogy vajon tényleg kell-e használni, akkor nyugodtan világosítsd fel őket ezek alapján.

Igen, kell!


Valós emberek, valós vélemények