Blog

SRF sajtóközlemény - Bőrgyógyászati javaslat: Készítsük fel a bőrünket a nyaralásra!

2012-04-15

„Egy korszerű szolárium ésszerű használata segíthet ebben.”

A nyugat- és észak-európaiak túlnyomó többségének nyaraláskor leég a bőre.

Rendes körülmények között, a napsugárzásban töltött órák és napok során kialakul a kívánt barnulás. A legtöbb ember azonban nincsen tudatában annak, hogy a felkészületlen bőrt nem tanácsos egyszerre nagy mennyiségű napfénynek kitenni, mert az fokozza a bőrbetegségek kockázatát.

Általános probléma ezenkívül, hogy a napvédő készítményeket leggyakrabban helytelenül használják. Legtöbben nem tudják, hogy a napvédők használata nem jelenti azt, hogy sokkal tovább lehet biztonságosan a napon tartózkodni. Mégis így tesznek, ezért gyakran túl sok nap éri a bőrt, ami pedig leégéshez vezet.

Szerencsére igen egyszerű a megoldás. Stan Pavel bőrgyógyász egy videóinterjúban elmagyarázza, hogy egy korszerű szolárium mértéktartó használatával miként készülhetünk fel a nyaralásra. Segítségével „előnapozást” tarthatunk, amely a napvédő készítmények használatával kombinálva jelentősen csökkentheti a leégést és a bőrkárosodást.

A Dr. Pavellel készült teljes interjú megtekinthető online az alábbi címen: http://youtu.be/TJwhI5jSRMs

A Sunlight Research Forum (SRF) hollandiai székhellyel működő nonprofit szervezet, melynek célja, hogy minél szélesebb körben ismertesse meg a nyilvánosságot a mértéktartó ultraibolya sugárzás emberre gyakorolt hatása terén szerzett legújabb orvosi és tudományos ismeretekkel.

Sajtókapcsolat:
Ad Brand
Sunlight Research Forum (SRF)
Tel: +31 (0) 651 358 180
info@sunlightresearchforum.eu
www.sunlightresearchforum.eu


Valós emberek, valós vélemények