Blog

Segítsd vendégeidet a bőrük védelmében!

2018-03-12

Azok körében, akik nem járnak szoláriumba, a leggyakoribb kifogás, ami fel szokott merülni a szolival szemben, az az, hogy féltik a bőrüket a károsodástól. Ennek alapja természetesen az a már sokat emlegetett tévhit, hogy a szolárium rosszat tesz a bőrnek.

Te, mint szolárium tulajdonos nyilván tudod, hogy erről szó sincs, de a laikusok ezzel nem mindig vannak tisztában. Sokan szeretnének barnulni, de nem mernek, mert félnek attól, hogy tényleg rosszat tesznek a bőrüknek hosszútávon. Mit szolnál ahhoz, ha ezeket az embereket a vendégeid között üdvözölhetnéd? Nincs más dolgod, mint meggyőzni őket arról, hogy érdemes mesterségesen barnulni. Méghozzá azzal, hogy a Te stúdiódban kiemelt figyelmet fordítanak a bőr védelmére. Látniuk kell, hogy megfelelő odafigyeléssel valóban biztonságos ez a fajta a barnulási módszer.

Hogyan tudod meggyőzni őket?

• Ügyelj arra, hogy olyan szoláriumcsöveket szerezz be, amik a legújabb típusok, és köztudottan biztonságos velük a barnulás. Adj részletes tájékoztatást, emeld ki az előnyeiket, és magyarázd el, hogyan védik ezek a bőrt, és hogyan akadályozzák meg a károsodását. Ezt nyugodtan terjesztheted a stúdió Facebook-oldalán, Instagramon, bármilyen közösségi felületen is – és természetesen írd ki a stúdióban is.

• Szerezd be a megfelelő bőrvédő krémeket, és egyéb védelmi eszközöket. Ha rendelkezésre állnak nálad olyan készítmények, amik egyértelműen segítenek abban, hogy a bőrt megvédjék, illetve táplálják, akkor sokkal hitelesebb az a kép, hogy a te stúdiódban valóban fontos a bőr védelme. A szoláriumkrémek beszerzése alapvető fontosságú (és persze ezek ajánlása a vendégeknek), de például védőszemüveget is tarthatsz, hogy lássák, nálad elsődleges a biztonság.

• Adj tippeket a biztonságos, ugyanakkor hatékony barnulásra vonatkozóan. Értjük ezt úgy, hogy a szoláriumba betérők számára felkészült személyzet adjon tájékoztatást, ha kérdeznek, illetve a közösségi kommunikációdban szintén hangsúlyt fektethetsz arra, hogy elmagyarázd, miért és hogyan lehet biztonságosan barnulni, mire kell figyelni, milyen trükkök, eszközök állnak rendelkezésre, hogy minél tartósabb eredmény jöjjön létre. Természetesen emeld ki, hogy mitől kell óvakodni annak érdekében, hogy megvédjük a bőrünket.

Egy olyan szoláriumba, ahol láthatóan odafigyelnek a bőr védelmére, a szkeptikusok is szívesebben merészkednek el kipróbálni, hogy milyen is a mesterséges barnulás.


Valós emberek, valós vélemények