Blog

Oszlasd el a tévhitet: a barnulás nem öregít!

2018-05-14

Már ejtettünk szót arról, hogy az emberek nagy részének milyen fontos a fiatalság megőrzése, természetesen minél tovább.

A szolárium látszólag ennek nem a legjobb eszköze, legalábbis élénken él az a tévhit, hogy a szolizás idejekorán öregíti a bőrt, emiatt sokan nem mernek belevágni, akiknek pedig a barnaság nagyon is vonzó lenne.

Említettük azt is, hogy léteznek olyan szoláriumkrémek, amik amellett, hogy segítenek minél hamarabb elérni a kívánt színt, hidratálják a bőrt, és tartósabbá teszik az eredményt, abban is segítenek, hogy a bőr fiatalságát megőrizzük. Na de mit ér mindez, ha maga a barnulás pedig elvileg öregít?

Nos, utóbbi nem feltétlenül igaz, hiszen igenis vannak már olyan technikák, amik nem tesznek kárt a bőrben – sem látványra, sem pedig láthatatlanul. Ha ilyet alkalmazol, a vendégeid is lelkesebben járnak majd a stúdióba!

De melyik ez a cső?

A CollaTan Coffee Love csövek képesek az egyenletes barnaság biztosítása mellett arra is, hogy elősegítsék a bőr kollagén termelését. A kollagén a bőr megújulásában vesz részt. Logikus tehát, hogy öregítésről szó sem lehet, hiszen mégis hogy öregíthetne valami, ami kollagént termel?

Hogyan lehetséges ez?

A CollaTan cső sugárzása 618-633 nanométeres tartományban mozog, amelyben létrejön egy piros fény. Ez a fény képes arra, hogy a bőr mélyebb rétegeit is elérje. Ezekben a rétegekben már olyan hatások is képesek érvényesülni, amik más csöveknél nem, vagy nem feltétlenül.

A CollaTan csövek fénye mindemellett rendelkezik gyulladáscsökkentő hatással is, és serkenti a kollagéntermelést. A CollaTan csöveknek köszönhetően emellett a bőrhibák, sebhelyek halványodnak, a bőr teltebb, hidratáltabb lesz. A bőr egészének összképe üdébbé válik, a hibák kevésbé lesznek láthatóbbak. Mit gondolsz, kell ennél több, hogy becsalogasd a barnulni vágyókat? Legfeljebb csak annyi, hogy a nálad elérhető CollaTan csövekről a vendégeid is tudjanak. Ehhez pedig használhatod a közösségi médiát, hogy minél több embert elérj!


Valós emberek, valós vélemények