Blog

Mondd el a követőidnek, hogy miért jobb a szoli a napozásnál

2018-07-18

A szoláriumozás elkötelezett híveit nem nagyon kell győzködni arról, hogy nyáron is inkább a mesterséges barnulást válasszák a napozás helyett.

A kétkedőket azonban ilyenkor nehezebb meggyőzni, mint télen, hiszen miért is akarnának szoláriumban fekve barnulni, amikor megtehetik ezt ingyen a napon is?

Nos, a kétkedők valószínűleg nem teljesen vannak tisztában a szolárium előnyeivel, ellentétben azokkal, akik már rendszeresen járnak. Ha új vendégeket szeretnénk szerezni a nyár folyamán, akkor érdemes ezt a vonalat meglovagolni, és a közösségi média felhasználásával aktívan kommunikálni, hogy milyen előnyei vannak a szoláriumozásnak a napon barnulással szemben.

Néhány témaötlet:

• Még mindig sokan élnek abban a tévhitben, hogy a szoláriumozás káros a bőrre, akár károsabb is, mint a nap sugarai. Egy posztban kitérhetsz arra, hogy ez miért nem igaz. Hangsúlyozhatod, hogy a szoláriumban ellenőrzött mennyiségű UV-sugárzás éri a bőrt, ellentétben a napra való kifekvéssel.

• Fontos kitérni arra is, hogy közel sincsen a szoláriumnak olyan drasztikus hatása a bőrünkre, mint az extrán perzselő napnak a kritikus déli órákban való napozás során. A szoláriumban sokkal nehezebb leégni, mint a napon fekve, így a bőr károsodásától sem kell tartani.

• A leégés megelőzése a szoláriumban azért is sokkal egyszerűbb, mert van hozzáértő személyzet, aki tanácsokat ad arra vonatkozóan, hogy mennyi időt töltsünk a gépben egyszerre. Ezt sem árt kiemelni, ha biztonságról akarjuk meggyőzni a laikusokat.

• Vannak továbbá olyan csövek, amik gyakorlatilag leégésbiztosak: érdemes ilyeneket beszerezni, és ezekről külön posztban tájékoztatni a követőket.

• A szoláriumban szerzett barnaság a napon is megvédi a bőrt, ugyanis a fehérbőrűek sokkal könnyebben pirulnak le, akár rövid idő alatt is. Elég néhány perc a tűző napon hozzá. Ha a szoláriumban egyszer szerez az ember egy alapszínt, akkor a napon töltött néhány perc alatt nem kell amiatt aggódni, hogy pirosra ég a bőr. Ezért akár védekezésnek is felfogható a szoláriumozás az igazán nagy és forró napsütésben.

 


Valós emberek, valós vélemények