Blog

Mit várnak a vendégek a szoláriumoktól?

2018-02-13

Ahhoz, hogy a szolárium stúdiód versenyképes tudjon maradni az egyébként igencsak telített piacon, fontos, hogy mindig kövesd a vendégek igényeit.

Nyilvánvalóan abba a szoláriumba fognak járni hosszútávon a vendégek, ahol megkapják mindazt, amit elvárnak. Persze ahhoz, hogy ezt teljesíteni tudd, tisztában kell lenned azzal, hogy mi az, amit a barnulni vágyók elvárnak.

Segítségképp összeszedtük azt a néhány pontot, ami alapvető elvárás egy szoláriummal kapcsolatban:

Tisztaság. Mivel senki sem szeretne különböző fertőzéseket elkapni, és senki sem szívesen vetkőzik le, és fekszik be, vagy áll be egy olyan gépbe, ami láthatóan koszos, alapvető elvárás, hogy a szolárium stúdió rendszeresen takarítva és fertőtlenítve legyen. Ha a tisztasággal vannak problémák, ne is álmodj róla, hogy az igényesebb szolizók vissza fognak hozzád járni!

Újdonságok. Egyértelmű, hogy ha piacra dobnak egy újabb, jobb, gyorsabban barnító, tartósabb színt hozó, biztonságosabban használható csövet, akkor azt a tájékozottabb szolizók keresni fogják. A saját, jól felfogott érdeked, hogy haladj a technikával, és megadd vendégeinek az újdonságokat, még akkor is, ha ez neked időnként nagyobb beruházással jár – megtérül az ára!

Információk. Elég kínos, ha a vendégnek bármilyen kérdése van akár egy szolárium krémről, akár az új csőről, akár arról, hogy mégis mennyi ideig tart neki, egy alapszínt összeszedni a nulláról, a személyzetnek fogalma sincs a válaszról. Igyekezz az olyan embereket alkalmazni, akiknek van valami fogalmuk a témáról, és tudnak segíteni a vendégeknek, amennyiben szükséges.

Kiegészítő termékek. Nagyon hasznos és praktikus, ha az embernek nem kell ezer helyre rohangálni, hogy beszerezze a legjobb szolárium krémet, az egyes védőfelszereléseket, és úgy egyáltalán mindent, amire szüksége lehet szoláriumozás során, hanem ezt megkaphatja helyben, a stúdióban. Garantáltan nagy plusz lesz a vendégeknek, ha nálad mindez elérhető, ráadásul viszonylag széles választékban.

Törzsvásárlói kedvezmények. Mindenki szereti, ha kiemelten kezelik, éppen ezért a törzsvásárlói rendszer, ami bizonyos időközönként valamennyi kedvezményt biztosít, nagyon jó húzás lehet a vendégek megtartása szempontjából. Igaz hogy így engedsz az árból, de ez bőven megéri, hiszen hosszútávon több ember tartasz meg.


Valós emberek, valós vélemények