Blog

Miért érdemes a legjobb csöveket beszerezni?

2017-09-28

Egy szolárium megítélése nagyon sok mindenen múlik, kezdve a higiéniától a személyzet hozzáállásán át egészen a technikai felszereltségig.

Igen, az is számít, hogy milyen gépeink vannak, és ezekben milyen csövek kaptak helyet. Sokan hajlamosak azt hinni, hogy a barnulni vágyó vendégek ezzel nem foglalkoznak, azonban ez nem így van.

Valószínűleg az internetes tartalmaknak is köszönhető, hogy a szoláriumozni vágyók is egyre tájékozottabbak, és pontosan tudják, mit szeretnének. Nem ritka, hogy valaki kifejezetten keresi a legújabb, legmodernebb csöveket, vagy konkrét igényekkel áll elő arra vonatkozóan, hogy miként szeretne barnulni, és milyen elvárásai vannak a szoláriumokkal szemben.

Alkalmazkodni kell a kereslethez

Világos, hogy az a szolárium stúdió fog úgy elterjedni a köztudatban, mint egy igényes, színvonalas hely, ahol ezekhez az igényekhez alkalmazkodnak. Nem lesz elég ezeréves csövekkel működő gépeket felsorakoztatni egy szépen berendezett stúdióban, ugyanis manapság a vendégek már nemcsak a látszatra adnak, hanem bizony megnézik a csöveket. Tudják, melyik mit tud, mit kaphatnak a pénzükért, és ezt kérni is fogják.

Akinek fontos, hogy a vendégeinek a lehető legjobbat nyújtsa, annak egyértelműen be kell ruházni a legújabb típusú csövekre, tudnia kell, hogy melyek a legkeresettebbek és legnépszerűbbek. Természetesen nem szabad megfeledkezni a megfelelő időközönkénti csőcseréről sem.

Mely csövek nélkülözhetetlenek?

Nagyon keresettek a Coffee Love, a Superbronz, a Twist, a Coffee Love Collatan, illetve a Sexy Cacao csövek, és nem véletlenül. Amellett, hogy rövid időn belül szép, tónusos barna színt kölcsönöznek, teljesen megfelelnek a biztonságos szoláriumozás követelményeinek, így senkinek nem kell féltenie a bőrét. Mivel a szépség és a barna bőr mellett a szoláriumozás világában is egyre nagyobb szerepet kap a tudatosság, az egészség, egyértelműen fontos, hogy odafigyeljünk ezekre a jogos igényekre, és csőkínálatunkkal reagáljunk rájuk.

 

 


Valós emberek, valós vélemények