Blog

Megújult a kozmetikum palettánk

2019-04-15

Nagy örömmel tölt el, hogy megoszthatom veled a hírt, mi szerint megújult a kozmetikai portfóliónk :)

A 2019/1-es kiadványt már online is eléred, de ha szeretnél belőle vinni a stúdiódba, hogy a szolizóid is kényelmesen tudják böngészni akkor kérd tőlünk személyesen, vagy ha neten rendelsz tőlünk termékeket akkor tedd a prospektust is a kosárba! A katalógus teljesen ingyenes, így ezzel plusz költséged már nem lesz.

De miben más, mint a korábbi katalógus?

A krém katalógusunk átesett egy kisebb ráncfelvarráson, ami azt jelenti, hogy bizony vannak olyan márkák, amiket már nem találsz meg nálunk.
Ez pedig a Devee és az Australian Gold. Helyette viszont megtöltöttük a portfóliót a szolizók nagy kedvencével a Brown Sugarral, a Brown Tannel, a Tan Asz U krémekkel és egy vadiúj márkával a Hybrid Cosmetics-szel, ami kifejezetten olyan szolárium csövek mellé lett kifejlesztve, ahol kombinálva van a barnulásért felelős UV fény és a bőrápolásért felelős piros fény hatása.

Az új katalógust itt éred el!

Nézz rá a legújabb termékekre online és add le a rendelésed, akár pár lépésből:

Brown Sugar krémek

Brown Tan krémek

Tan Asz U krémek

Hybrid Cosmetics krémek

Természetesen, ha Te törzsvásárlónk, kisker vagy nagykereskedőnk vagy, akkor a weboldalon való belépés után láthatod a saját áraidat, ami ebben az esetben is további csökkenést jelent.

Amennyiben úgy kényelmesebb, akkor add le a rendelésedet az értékesítő kollégáknak az alábbi számon: +36 30 931 53 62 vagy írj nekünk emailt: hollandimpex@hollandimpex.hu címre.

Tárazz be a krémekből még a legforgalmasabb napok előtt!

 

 


Valós emberek, valós vélemények