Blog

Lovagold meg a tél hátrányait!

2017-11-23

Szoláriumstúdió üzemeltetőjeként nyilvánvalóan Te is azt szeretnéd, ha minél többen járnának a te stúdiódba barnulni.

Már több bejegyzésben szót ejtettünk arról, hogy mennyire fontos ehhez, hogy a lehető legmodernebb technikát alkalmazd, hiszen a vendégek keresik az újdonságokat, és hogy fontos fokozottan ügyelni a tisztaságra, higiéniára, mert ez szintén sokaknak lényeges szempont, amikor választanak. Persze nem árt azért időről időre felhívni az emberek figyelmét a szoláriumra, hogy új vendégeket toborozzunk – erre pedig a téli időszak kiválóan alkalmas.

Hogyan csábíthatod az embereket szoliba a téli időszakban?

• Télre mindenkinek kifakul a nyaralás alatt szerzett színe, sápadttá, fehérré válnak, ami kissé beteges hatást kelthet. Hívd fel a figyelmet arra, hogy télen is meg lehet tartani, vagy éppen vissza lehet szerezni a barnaságot szoláriummal! Ha a megfelelő csövek is elérhetőek a stúdióban, akkor ez már néhány hét alatt is működhet, nem kell sokat várni az eredményre.
• Fontos előtérbe helyezni azt a tényt, hogy a téli időszakban hatványozottan jelen van a D-vitamin hiány. A hideg hónapok végére a felnőtt lakosság túlnyomó többsége bizony D-vitamin hiányos, ami annak a következménye, hogy nem jutnak elég napfényhez, ami D-vitamin termelésre ösztönözhetné a szervezetüket. A szolárium ilyen téren is képes „átvenni” a nap szerepét, ezáltal a D-vitamin előállítása is fokozódhat a szervezetünkben.
• A szolárium kiváló ellenszere a téli depressziónak, ami szintén a már említett D-vitamin szinttel függ össze: ha ez a szint alacsony, hajlamosabbak vagyunk a fásultságra, rosszkedvre. A szolárium így kedélyjavító hatással is bír, egy kis jókedvre pedig mindenkinek szüksége van!
• A hideg utcákon sétálva nincs is más vágya az embernek, mint jól felmelegedni – ezt pedig a szoláriumban meg is teheti! Azon túl, hogy szép barna színük lesz, vendégeid télen is élvezhetik a kellemesen meleg hőmérsékletet, mintha valóban a napsütés melegítené fel őket.


Valós emberek, valós vélemények