Blog

Legyen gyanús, ha valami túl olcsó

2017-08-07

A legolcsóbb a legjobb?

István, aki mérnökként dolgozik felkapta a fejét egy utazási ajánlat kapcsán mi szerint Törökországba 65.000 Ft/fő/hét tud utazni egy 5 csillagos szállodába. Szegény István, a megérkezéskor vette észre, hogy a katalógusban látott képek egyáltalán nem hasonlítanak a valósághoz.

Hogy mi a közös Istvánban és bennünk?

Az, hogy ő is szerette volna elhinni, hogy ennyi pénzért minőséget is vásárol. Sajnos az ő esete nem egyedi. Legyen szó egy utazási ajánlatról, egy használt autóról, egy lakásról, egy bérleti díjról, vagy egy kozmetikai termékről.
Sokszor belefutunk olyan ajánlatokba, melyek hallatán hátra dőlünk a széken, és csak annyit mondunk, hogy túl szép, hogy igaz legyen.

Valóban így van, ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az rendszerint nem igaz…
Sajnos az olcsó ár, olcsó minőséget takar.
Ne dőlj be az olcsó ajánlatoknak! A minőségi termékek mindig drágábbak!

Miért ilyen olcsó?
Milyen a minősége a terméknek?

Ha nem megfelelő minőségű terméket vásárolsz, legyen az szolárium cső, vagy krém, a vendégkör nagy része elfordul majd tőled. Válaszd a minőségi termékeket, még akkor is, ha az drágább, hiszen a Stúdiód hírnevéről van szó.
Miért válaszd a drágább és jobb minőségű terméket?
Nekünk az számít igazán, hogy a vállalkozásod remekül működjön, hogy hosszú távon tudjuk együtt dolgozni! Ne a termékeden spórolj, hiszen ez nem költség, hanem a te hosszú távú befektetésed! Minél jobb a termék, annál több vendéget hoz majd! Legalább marketingre nem kell majd annyit költeni, hiszen a jó termék eladja magát! :)

A minőségi termékekre garancia is jár!


Valós emberek, valós vélemények