Blog

Legyél Diamond Partner!

2020-01-22

Mint, ahogy tudjátok három évvel ezelőtt elindult a SzoliAkadémia Partner kapcsolati rendszerünk, és ezzel a lehetőséggel bizony nagyon sokan éltek is.

Kedves Stúdió Tulajdonos!
Mint, ahogy tudjátok három évvel ezelőtt elindult a SzoliAkadémia Partner kapcsolati rendszerünk, és ezzel a lehetőséggel bizony nagyon sokan éltek is. Aki még nem hallott volna róla a SzoliAkadémia egy partner kapcsolati rendszer, mely a tudatos szoláriumozás/szoláriumoztatás mellett teszi le a voksát és ehhez bizony pár feltételnek meg kell felelni. A stúdiódat előzetesen feltérképezzük és kategóriába soroljuk. Megkülönböztetünk Diamond és Gold Partnereket és természetesen bőkezűen honoráljuk a tagságot!

A csatlakozási lehetőségekről bővebben itt olvashatsz!

De miért is legyél Diamond Partner?

· Mert egy közösséghez tartozva sokkal erősebb piaci helyzetben vagy, mint egyedül

· Mert megőrizheted az egyediségedet, nincs standard arculat, de természetesen igény szerint ezt is tudjuk biztosítani.

· Mert díjtalanul részt tudsz venni a marketing tevékenységünkben. Nincsenek tagdíjak, mint egy franchise kapcsolatnál.

· Mert benne leszel az országos hirdetéseinkben, így a stúdiódat is jobban megismerik és további kedvezményekből is részesülsz.

· Oklevéllel díjazzuk a stúdiódat!

· A 2020-as évben mindezeken felül extra figyelmességként, minden Diamond Partnerünket meglepjük egy személyre/szalonra szabott videóval, amit a Facebook és Instagram oldalunkon teszünk közzé.

ÉS ami hab a tortán az a Kedvezmény Kártya


A Diamond Partnereinknek Kedvezmény Kártyát biztosítunk, ami azt jelenti, hogy vállaljuk hogy minden Diamond Partnerünknek elszámolás után a megvásárolt szoláriumcső, szolárium kozmetikum, alkatrész és kiegészítő féléves nettó forgalma után (egy évben két alkalommal) a forgalom 5 %-ának mértékében vásárlási kedvezményt biztosít a következő szolárium cső vásárlás alkalmával.

Az értékesítő kollégáktól még több információt megtudhatsz a Diamond Partnerség feltételeiről és arra is buzdítanálak, hogy kérdezz bátran! Lépj egy szintet felfelé és mi ott leszünk, hogy segítsünk és támogassunk!
Ha téged már meggyőztek a látottak és a hallottak, akkor kérd már most a stúdiód ingyenes feltérképezését, és légy Diamond Parner akár már ma! Hívd a kollégákat ezen a számon:

+36 30 931 53 62

Légy Te is Diamond!

Baráti üdvözlettel:

A Hollandimpex csapata


Valós emberek, valós vélemények