Blog

Készítsd fel stúdiód!

2020-01-23

Elkezdődött az év és hamarosan elindul a tavaszi szezon.
Ilyenkor van egy kis időnk rendezni a sorainkat, feltölteni a készleteinket.

 

 

Ehhez nyújtunk neked egy kis segítséget:

- töltsd fel a krém készleted, hogy teli polcokkal várd a vendégeidet, szerezd be az ÚJ Brown Sugar , Tan Asz U és Tahnee kozmetikumokat is,
- nézd meg a gépeidben lévő csövek üzemidejét és ha szükséges, még a nagy roham előtt cserél(tes)d le azokat,
- ellenőrizd a gépparkod állapotát,
- ha gondolkodsz gép cserében, azt még most érdemes megtenni, hogy a szezonra eljusson a híre a vendégeidhez. Tapasztalat, hogy gépcserével megnő a stúdiód iránti érdeklődés és figyelem és ez forgalom növekedést eredményez.
- Egy kis trükk…az új géped lesz jobban használatban, tehát érdemes a mélybarnító csöveket ebbe rakni és így gyakrabban, több időre fognak menni a vendégeid és ez nagyobb árbevételt eredményez.
- töltsd fel a fertőtlenítő, papírtörlő, szemvédő, sminklemosó készleted és ne felejtsd el megnézni, hogy a használt fertőtlenítő szerekhez meg van-e a megfelelő biztonsági adatlap, aminek a stúdiódban kell lennie,
- érdemes a pultra kirakni egy testápolót hogy barnulás után be tudja az arcát, kezét kenni a vendég vele. Ez egyrészt növeli a kínált szolgáltatásaid körét, másrészt promóciónak is jó, mert a vendégnek megtetszik és vásárol is belőle.

Használd ki ezt a nyugisabb időszakot és szerezz újabb szolizókat!


Valós emberek, valós vélemények