Blog

Hogyan érd el, hogy a vendégeid a legjobb barnítási eredményt kapják?

2018-09-11

Nemsokára indul a szezon, így ilyenkor érdemes már megtervezni az őszi akciókat, híreket, csőcseréket, gépcseréket vagy a krém raktár készlet feltöltését.

Jelentősen meg tudod növelni a bevételedet, ha rendszerben gondolkozol. Mindennek megvan az ideje és a helye. Még nagyon időben vagy, de azért már hátra dőlni sem szabad.

Azért, hogy megkönnyítsük a dolgaidat, úgy döntöttünk, hogy megpróbálunk minden olyan lényeges információt átadni, amit ilyenkor érdemes lehet átgondolni.

Szeptember a szolárium gépek hónapja nálunk, ezért végig vesszük azokat az apróságokat, amiken ha változtatsz, akkor kibővítheted a vendégkörödet.

1. Tudtad, hogy a nem rendszeresen tisztított gép, akár 20 %-kal is csökkentheti a sugárzási értéket?

Mit is jelent ez pontosan? Ez azt jelenti, hogy minimum évente ki kell tisztítani a szolárium gépet, ahhoz, hogy a legjobb hatásfokon barnítson. Nálunk ezért már külön nem számolunk fel díjat, mert minden csőcsere mellé a géptisztítást ajándékba adjuk.

2. Tudtad, hogy az elöregedett, repedezett, karcos plexi legalább 15 %-kal csökkenti a barnítási hatást?

A csatolt képen látszik, hogy egy elöregedett plexi milyen szinten befolyásolja a barnítási hatást. A zöld vonal jelzi, hogy az idő elteltével az ultraibolya áteresztés csökken a plexin keresztül.

Érdemes a szezon kezdés előtt az összes gépet átnézni, átvizsgálni, hogy nincs-e rajta valamilyen sérülés. Ez nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem balesetveszélyes is. Képzeld magad elé a vendéged arcát, mikor rápillant a törött plexire. Az ő helyében te sem feküdnél be szívesen egy olyan gépbe, amin repedések vannak.
Ha ilyen tapasztalsz a szalonodban, akkor szólj a szerviz csapatunknak és ők elhárítják a problémát.

3. Ne használd a csöveket az ajánlott üzemidő lejárta után!

Azért itt több okok is felmerülnek a miért-re. Egyrészt azért ne használd, mert ha letelt az üzemidő, akkor azok a csövek már alig barnítanak, így sok vendéget elveszíthetsz, akik a barnaság megszerzésének reményében érkeznek hozzád, de ugyanolyan fehérek maradnak a szolizás után. Másrészt pedig, egy csőcsere mindig az újdonság varázsát kelti. Gondolj bele, hogy Te is szívesebben jársz pl. egy olyan cukrászdába, ahol mindig friss a kínálat. A szolárium csövekkel is ugyanez a helyzet. Az igazi szoláriumozók értékelik és keresik is a prémium termékeket. Minél szebb barnaságot adsz nekik, ők annál szívesebben fognak visszajárni.

4. Figyelj a helyiség folyamatos levegőcseréjére, ami által a géped optimális üzemi hőmérsékleten tud működni.

Erre azért fontos figyelni, mert ha a szolárium gép túlmelegszik, akkor az már nem a megfelelő szinten barnít, nem beszélve arról, hogy a szolárium csövekre is rossz hatással lehet. A csövek kiéghetnek, vagy befeketedhetnek.

Vigyázz a szolárium gépeidre, és ha bármilyen probléma adódna, akkor előbb telefonálj nekünk és mi a lehető leghamarabb orvosoljuk a problémádat, illetve az esetleges kéréseidet.


Valós emberek, valós vélemények