Blog

Hangsúlyozd ki a csőcserét, hogy pörögjön a forgalom!

2017-11-28

Bizonyára Te is láttad már, hogy számos szoláriumban gyakorlatilag állandóan kint van a „csőcsere” felirat.

Mivel Te is a szakmában dolgozol, azt is tudod, hogy ez miért van: frissen cserélt csövek jobban „fognak”, ez pedig nagyon el van terjedve a köztudatban. Ezt igyekeznek meglovagolni azok a stúdiók, amik mindig hirdetik a csőcserét. Csakhogy van egy hiba a tervükben: az oda járóknak feltűnik egy idő után, hogy ott érdekes módon folyamatos a csőcsere, ezzel pedig hiteltelenné válnak a saját vendégeik körében.

Persze a csőcserét mindenképpen hirdesd, hiszen vannak, akik ezt figyelik, erre ugranak. Főleg ilyenkor, amikor a nyári barnaság már kezd a múlt árnyékába veszni, és hirtelen mindenki rádöbben, hogy úristen, mennyire fehér. Az ünnepek (és a szilveszteri buli) előtti szépítkezési láznak része a barna bőr is, tehát ilyenkor még jobban figyelik az emberek, hová érdemes menni.

Hogyan is érdemes ezt csinálni?

Nos, mindenképpen figyelned kell a hitelességedre, ez máris lépéselőnyt fog jelenteni azokkal szemben, akik nem teszik, és állandó jelleggel hirdetik az új csöveket. Ezért érdemes erre az időszakra valóban beiktatni egy cserét azokon a gépeken, amelyeknél esedékes. Sőt, a karácsony előtti kampányodnak jót tehet, ha beszerzel pár újfajta, modern csövet is, amik eddig nálad nem voltak elérhetők. Természetesen fontos, hogy ezeket is kellőképpen hirdesd, esetleg megspékelve némi akcióval, hogy szívesebben próbálják ki.

A lényeg, hogy soha ne próbáld meg becsapni a vendégeidet, mert észre fogják venni! Te sem szívesen jársz olyan helyre, ahol hülyének néznek, igaz? Hát ők sem. Hasonló trükkök helyett inkább valóban figyelj oda a karbantartásra, az újdonságok követésére, és olyasmit promózz, ami valóban elérhető nálad, olyasmit állíts, ami igaz! Mivel a vendégek pár alkalom után már viszonylag képben vannak azzal, hogy mi mikor és hogyan történik a szoláriumban, ezzel megőrizheted a hitelességedet, és Téged fognak megbízhatóbbnak tartani, nem a konkurenciádat!


Valós emberek, valós vélemények