Blog

Hallottál már az év legbarnább napjáról?

2019-10-28

Egy országos reklám projekt részese lehetsz most!

Újból megrendezésre kerül az Év legbarnább napja kampány, vagy ahogy sokan ismeritek a SZOLIÜNNEP, ami már korábban is óriási sikereket aratott és most itt a lehetőség, hogy Te is benevezz a stúdióddal és részese legyél ennek a hatalmas marketing akciónak!

És hogy miről is szól ez az egész?

A Magyar Szolárium Egyesület szervezésével idén 2019.11.22-én kerül megrendezésre a SzoliÜnnep! Egy nap, ahol mindenki lehetőséget kap, hogy megismerje a szoláriumozás világát, na és persze, hogy gyönyörű barna bőrre tegyen szert! Ha Te is szeretnél részt venni ezen a napon a stúdióddal, akkor a csatlakozáshoz csak annyi a feltétel, hogy a csatlakozott stúdiókban legalább 50 % kedvezménnyel tudjanak szolizni a szolizók.

A Szoliünnep eseményt kihasználva érdemes ezen a napon további kedvezményeket (bérlet akció, ajándékok, tanácsadás stb.) adni a vendégeknek.

Minél több ember érezze meg, hogy SZOLÁRIUMOZNI JÓ!
Szoláriumozási ismeretek széleskörű terjesztése!
Hirdetés készül az országosan hallható rádiókban, ahol az embereket arra invitáljuk, hogy látogassák meg a www.szoliunnep.hu oldalt. Ezen a weboldalon kiválaszthatják a lakóhelyükhöz legközelebbi stúdiót, aki csatlakozott a kezdeményezéshez és ahol kedvezményesen tudnak szoláriumozni illetve információt kaphatnak a biztonságos szoláriumozásról.

A Szoliünnep további népszerűsítésére indul facebook kampány, a Szoliünnep saját oldalán. 

Bannerek kerülnek elhelyezésre a résztvevő stúdiók, forgalmazók saját honlapján, facebook oldalán.

Nyomtatható plakátok készülnek.

Cél továbbá, hogy minden szoláriumozó ezen a napon kaphasson egy ajándékot illetve egy szórólapot az észszerű szoláriumozásról, ami emlékezteti arra, hogy SZOLÁRIUMOZNI JÓ!

Amennyiben Te is szeretnél részese lenni ennek a szuper lehetőségnek, akkor nincs más dolgod, mint az, hogy hívd a személyes kapcsolattartódat, vagy Kovács Zinajdát a
+36 30 931 5364-es telefonszámon vagy add le a jelentkezésedet ezen az e-mail címen: info@szolariumegyesulet.hu

Kérünk Téged, ha eldöntötted, hogy csatlakozol a kampányhoz ne habozz jelentkezz 2019. november 8-ig, hogy a leghatékonyabban tudjuk felépíteni a reklám projektet!

A projektben résztvevő stúdióknak pedig meglepetéssel készülünk, amiről hamarosan írni fogok!

Vegyél részt velünk a SzoliÜnnepen és barnítsuk le a szolizni vágyókat :)

A további információk miatt írj nekünk e-mailt vagy hívj minket a megszokott

+36 1 291 0009/ +36 30 931 53 62-es számon!


Valós emberek, valós vélemények