Blog

Gyorsan barnító csövek és barnítókrém

2018-06-28

Bár a legtöbb ember már tudatos, és tisztában van vele, hogy a napra kifeküdni, főleg a legerősebb órákban, finoman szólva is kockázatos dolog, mégis érdemes hangsúlyozni, hogy a szolárium a napos és meleg hónapokban is jobb alternatíva.

Ha rendszeresen posztolsz a Facebookon, jelen vagy Instagramon, akkor ez a két felület kiváló arra, hogy néha megemlítsd, miért is jó ötlet nyáron is szoláriumba járni. Némi plusszal ráadásul még vonzóbb lehet a szolgáltatásod a barnulni vágyók számára.

Mit posztolj?

Röviden: azt, hogy a nap veszélyes. Mert akár percek alatt leéghet az ember, mert nincs ellenőrizve a sugárzás mértéke, mert nagymértékben növeli a bőrrák kialakulásának kockázatát. Megemlítheted, hogy esztétikai szempontból sem mindegy, hogy az ember egy grillcsirkére hasonlít, vagy pedig szépen, egyenletesen le van barnulva. Ja, és mivel a szolit lehet ruha nélkül is használni, sehol sem lesznek fürdőruha pántok, különböző nyomok, kihagyott foltok.

Szerezd be a megfelelő csövet, és hívd fel rá a figyelmet!

Egy saját példa: egy egészségügyi probléma miatt pár hétig nem mehettem se szoliba, se napra. Ennyi elég volt ahhoz, hogy már látványosan sápadtabbnak tűnjek. Valószínűleg sokaknak nincs idejük annyit napon lenni, hogy kellemesen barna színük legyen, és kifejezetten kínos úgy nyaralni menni például, hogy az ember egy hipóreklámnak tűnik. Vannak csövek, amikkel már 3 hét alatt el lehet érni egy nagyon szép, egyenletes barna színt – szerezz be ilyeneket, és tegyél róla, hogy a vendégeid tudják!

Bónuszként segíthetsz átmenetileg elfedni a fehérséget olyan szoláriumkrémekkel, amik egyúttal barnítanak is. Így két legyet ütsz egy csapásra: a vendéged azonnali eredményt kap, közben pedig sokat tehet a bőre hidratáltságáért, és a gépben szerzett barnaságának megtartásáért is. Sokan akarják minél hamarabb, akár azonnal látni a szolizás eredményét, még ha tudják is, hogy ez nem teljesen így működik. A barnítós szoláriumkrém egy remek eszköz arra, hogy azonnal megkapják, amit akarnak.


Valós emberek, valós vélemények