Blog

A modern csövek vonzzák a vendégeket

2017-12-08

A rendszeres szoláriumozók ma már tájékozottak, köszönhetően az internetnek. Tájékozódnak a legújabb lehetőségekről, technikákról, és keresik is azokat.

Ha nem követed a technikai újításokat, előbb-utóbb azzal a problémával találod magad szemben, hogy nem tudod vonzani a vendégeket, nincs, ami becsábítsa őket a szolárium stúdiódba. Tudni fogják, hogy nálad csak a régi technika elérhető, ez pedig abban a környezetben, ahol folyamatosan lehet hallani az újdonságokról, kevés.

Persze az újítások pénzbe kerülnek, ezért jól meg kell fontolni, mi az, amire áldozol, és mi az, amire nem. Érdemes megnézni, mik azok a lehetőségek, amik adnak némi pluszt a vendégeknek, vagy amik esetleg ritkaságszámba mennek még, de nagyon ígéretesek. Ezeket kell megfogni (és persze hirdetni), mert ezek azok, amik segítségével ki tudsz tűnni, és mást tudsz nyújtani, mint a többiek.

Barnulás biztonságosan és egyben hatékonyan

Az úgynevezett EU 0,3-as szolárium csövek rendkívül népszerűek, és ez nem véletlen. A korábban leginkább elterjedt „turbó” csövek helyett az EU 0,3 csövek korlátozott UV-sugárzást bocsátanak ki, így nem kell aggódni amiatt, hogy túl sok éri a bőrünket. Magyarra lefordítva ez azt jelenti, hogy teljesen biztonságosan, bőrkárosodás, leégés nélkül lehet barnulni. A téli időszakban ráadásul ezek a csövek pláne vonzóak, ugyanis kicsit több időt kell a gépben tölteni, mint általában: bőrtípustól függően 10-15-20 perc az ideális idő. Amikor kint az utcán röpködnek a mínuszok, egészen kellemesen hangzik ennyi ideig feküdni a jó meleg szoláriumban, igaz?

Használj te is Coffee Love csöveket!

Ez a cső a kényelmes szolizás záloga: gyakorlatilag mindent tud a szolizók helyett. „Figyel” biztonságukra, kizárja a leégés veszélyét, és azt is lehetetlenné teszi, hogy a bőrt túl sok UV-sugárzás érje, ezáltal pedig károsodjon. Sokan keresik ezeket a megoldásokat, különösen azok, akiknek nagyon fehér, leégésre hajlamos a bőrük. Mivel sokan még mindig hisznek a tévhiteknek, és bizonytalanok a szoláriumozással kapcsolatban, a Coffee Love családból választott cső kiváló eszköz lehet arra, hogy meggyőzze őket a biztonságról.


Valós emberek, valós vélemények