Infócsomag

Csomagszállítás

Budapesten és az ország egyes régióiban kijáró üzletkötőink biztosítják az áru (kozmetikum, cső, alkatrész) gyors kiszállítását.
30.000,- Ft feletti kozmetikum vásárlás esetén a termékeket díjmentesen akár már másnap kiviszük futár szolgálattal.

Kijáró üzletkötőinktől természetesen folyamatosan tájékozódhatsz újdonságainkról, ajánlatot kérhetsz csőcserére, szolárium vásárlásra vagy beszámításra vonatkozóan.Vevőinknek úgy tudjuk biztosítani ezt a kényelmi szolgáltatást, hogy forgalmazott termékeink árát a megszokott kedvező árszinten tudjuk tartani, a különböző akciókat, kedvező vásárlási lehetőségeket továbbra is biztosítjuk.

Kijáró üzletkötőink nem csupán leszállítják a megrendelt kozmetikumokat, hanem cső- és gépvásárlásban is szívesen és eredményesen adnak szaktanácsot, egyéni árajánlatokat dolgoznak ki, megrendeléseket vesznek fel.

A legkényelmesebb megoldás egyike, hogy igény esetén házhoz küldjük egyik örökmozgó üzletkötőnket, aki a továbbiakban tartani fogja Veled a kapcsolatot! Ennél egyszerűbb már nem is lehetne!

Üzletkötőnk: Makk Gábor 
Elérhetősége: makk.gabor@hollandimpex.hu

 

Ingyenes csomagküldés

Amennyiben legalább bruttó 30.000,- Ft összegért vásárolsz szolárium kozmetikumot, díjmentesen juttatjuk el a csomagot a címedre futárszolgálattal.
Fizetés a csomag átvételekor.

 

Áruküldés rendkívül kedvezményes díj ellenében

A megrendelt csöveket, alkatrészeket, plexit 1 munkanapon belül, rendkívül kedvezményes áron tudjuk eljuttatni vevőinknek futárszolgálat segítségével. A részletekről érdeklődj munkatársainknál!