Információ

Germicidlámpa

2009-től germicid lámpák és berendezések forgalmazásával is foglalkozunk, mert fontosnak tartjuk, hogy környezetünkben tiszta legyen a víz és a levegő.

Mai világunk egyik legnagyobb kihívása a tiszta, mikroorganizmusoktól mentes víz, levegő, élelmiszerek biztosítása, valamint a környezetbe visszajuttatott víz fertőtlenítése. A vegyszeres kezelések már egyre kevésbé kívánatosak, részben a számunkra mérgező, kellemetlen hatásuk miatt, részben környezetterhelő hatásuk miatt.

E problémák együttes megoldását kínálja az UV tisztítási technológia, mely a vírusok, baktériumok, gombák biztonságos elpusztítása mellett teljesen környezetbarát módszer: nincs mellék vagy utóhatása, semmilyen mellékterméke, nem változtatja meg a víz, levegő, élelmiszer ízét, szagát, belső szerkezetét. Nem juthat véletlen baleset folytán veszélyes mennyiségű vegyszer környezetünkbe, hiszen ilyeneket nem kell se tárolni, se felhasználni!

Cégünk elkötelezett a környezet védelmén túl az emberek egészségének maximális védelme mellett, ezért foglalkozik a germicid lámpák és tartozékaik értékesítésével, terjesztésével. Nemcsak a berendezésgyártóknak tudjuk kínálni a teljes germicid lámpa választékot, hanem a felhasználók részére is minden berendezésbe tudunk ajánlani lámpát.

Komplett UV-C megoldásokban igyekszünk gondolkodni: az alkatrész jellegű kiegészítőkön kívül, (mint például kvarc védőcső, foglalatok, előtétek) igyekszünk segíteni a kisebb nagyobb berendezések elterjedését is, hogy Magyarország is megközelítse az európai átlagot UV-C alkalmazásban.