Blog

SOLEO BASIC

2021-06-25

SOLEO BASIC

Itt aztán minden megtalálható a „nyári estétől” elkezdve a „napsütésig”. Ha egy igazán izgalmas és különleges krémre vágysz, akkor itt az ideje, hogy beszerezd a legújabb Basic krémeinket.
Nem csak a csomagolásuk egyedi, hanem a hatásuk is, velük aztán fel lesz turbózva a szoláriumozás.
Válaszd ki számodra a legjobb krémeket és rendeld meg még ma, hogy vendégeid minél hamarabb ki tudják élvezni az új krémek varázsát.
Ha nem tudnál választani a krémek közül hoztunk egy kis krémismertetőt:
SOLEO ORANGE CAKE 15ML
Aloe vera gél alapú, intenzív barnulás gyorsító vadkender kivonattal, tirozinnal és répaolajjal. Kamilla- és zöldtea kivonat tartalma nyugtatja és védi a bőrt, a kakaóvaj és narancsolaj pedig gondoskodik annak ápolásáról és rugalmasságáról. Használatával gyorsabb és intenzívebb barnulás érhető el, rövidebb idő alatt.
SOLEO BUBBLE GUM 15ML
Bronzeres, aloe vera gél alapú szoláriumozás előtti kozmetikum vitaminokkal és rézkolloiddal. A bronzeres összetevők mellett magas tirozin tartalma által stimulálja a bőrt, fokozva ezzel a melanin termelést, így az áhított barnaság gyorsan és könnyen megszerezhető. Hidratáló, bőrvédő összetevői gondoskodnak a szoláriumozott bőr ápolásáról.
SOLEO JUNGLE FRUIT 15ML
Barnító hatóanyagokban (tirozin, melanin, feketedió kivonat, béta-karotin, vörös alga, karamell) gazdag, erőteljes, bronzeres, aloe vera gél alapú szoláriumozás előtti kozmetikum koffeinnel. ’TanAcel’ barnulás gyorsító hatóanyag formulája biztosítja a maximális elérhető barnaságot. Gazdag bőrvédő és ápoló összetevői (szőlő-, rooibos tea kivonat, shea vaj) és a krémben található vitamin komplex (B2, B3, B6, E-vitamin) selymessé teszik a szoláriumozott bőrt.
Ha további információra van szükséged, akkor nézz körbe a weboldalunkon.

Valós emberek, valós vélemények