Blog

Nyitva vagyunk!

2020-04-15

Kedves Partnereink!
Szeretnék tájékoztatni Benneteket, hogy a Hollandimpex Kft továbbra is nyitva tart. Hétköznap 8.00 – 15.00 óráig értékesítőink továbbra is rendelkezésetekre állnak minden szoláriummal kapcsolatos témában.

Megértjük azokat a stúdiókat, akik nyitva maradtak, esetleg újra nyitnak, ha úgy érzik, hogy a fennmaradáshoz nincs más út.

Mi felkészültünk a szezonra, így raktárkészletünk teljes, legyen szó szolárium csőről, kozmetikumról, egyéb kiegészítőről, fertőtlenítőről, papírtörlőről. Természetesen tudunk segíteni Nektek. Kérjük viszont, hogy termékeinket telefonon vagy online rendeljétek, az átvételt futárszolgálattal teljesítjük elsődlegesen. Ha a termékért mégis el szeretnél jönni, szigorú szabályokkal tudjuk átadni. Az épületbe sajnos nem engedünk be, válogatni a webshopukban tudsz. www.hollandimpex.hu

Cégünk nem csak szolárium és ahhoz kapcsolódó termékekkel és szolgáltatásokkal foglalkozik, hanem UV-C/germicidlámpás fertőtlenítő berendezések gyártásával és értékesítésével is, így mi gőzerővel dolgozunk. Nézz körbe a www.germicidlampa.hu oldalon, hátha találsz Stúdiódnak levegő vagy felülettisztító berendezéseket. Ezeket már nagyon sokan használják, kórházak, egészségügyi intézmények, idősek otthona, árvaház stb.

Mi saját szolárium stúdióinkat bezártuk több hete, ezzel segítve a vírus terjedésének akadályozását. Mi ezt érezzük a jelenlegi helyzetben felelősségteljes döntésnek és ezt egyelőre meg tudjuk tenni.

Kérdés vagy megrendelés esetén keressetek minket továbbra is!

Amennyiben tehetitek, maradjatok otthon és vigyázzatok magatokra, családotokra és vendégeitekre.

Baráti üdvözlettel:

A Hollandimpex csapata


Valós emberek, valós vélemények