Blog

A modern csövek vonzzák a vendégeket

2017-12-08

A rendszeres szoláriumozók ma már tájékozottak, köszönhetően az internetnek. Tájékozódnak a legújabb lehetőségekről, technikákról, és keresik is azokat.

Ha nem követed a technikai újításokat, előbb-utóbb azzal a problémával találod magad szemben, hogy nem tudod vonzani a vendégeket, nincs, ami becsábítsa őket a szolárium stúdiódba. Tudni fogják, hogy nálad csak a régi technika elérhető, ez pedig abban a környezetben, ahol folyamatosan lehet hallani az újdonságokról, kevés.

Persze az újítások pénzbe kerülnek, ezért jól meg kell fontolni, mi az, amire áldozol, és mi az, amire nem. Érdemes megnézni, mik azok a lehetőségek, amik adnak némi pluszt a vendégeknek, vagy amik esetleg ritkaságszámba mennek még, de nagyon ígéretesek. Ezeket kell megfogni (és persze hirdetni), mert ezek azok, amik segítségével ki tudsz tűnni, és mást tudsz nyújtani, mint a többiek.

Barnulás hatékonyan

A mélybarnító szolárium csövek rendkívül népszerűek, és ez nem véletlen. A korábban leginkább elterjedt „turbó” csövek helyett a mélybarnító lámpákkal felszerelt gépet válaszd! Így hosszabb ideig tudod élvezni a szoláriumozás pozitív hatásait és mélyebb, hosszantartóbb barnaságot tudsz elérni. Bőrtípustól függően 10-15-20 perc is lehet a barnulási idő. Amikor kint az utcán röpködnek a mínuszok, egészen kellemesen hangzik ennyi ideig feküdni a jó meleg szoláriumban, igaz?

Használj te is Coffee Love csöveket!

Ez a cső a kényelmes és eredményes szolizás záloga. Sokan keresik ezeket a lámpákat, azok is, akiknek érzékenyebb a bőrük. Mivel sokan még mindig hisznek a tévhiteknek, és bizonytalanok a szoláriumozással kapcsolatban, a Coffee Love családból választott cső kiváló eszköz lehet arra, hogy meggyőzze őket a biztonságról.


Valós emberek, valós vélemények